psycholoog seksuoloog amsterdam therapie depressie angst relatieproblemen Amsterdam West therapeut

Over mij
Mijn naam is Kim Veltkamp (1981). Ik ben psycholoog en cum laude afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Universiteit Leiden. Voordat ik mijn eigen praktijk startte, was ik werkzaam bij een regionale GGZ instelling. Ik ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en geregistreerd bij het VGCt (Cognitieve Gedragstherapie). 

Oorsprong La Vie
La Vie is opgericht omdat grote instellingen in Amsterdam niet altijd even cliëntgericht kunnen werken. Er zijn vaak (te) lange wachttijden. In mijn praktijk neem én heb ik de tijd om persoonlijke aandacht te geven aan mijn cliënten en te zorgen voor een goede voorbereiding op elk gesprek.  

Behandelvisie 
Je bent mens en daarom méér dan je diagnose of klachten. Iedereen heeft zijn sterke kanten en mogelijkheden. Ik weet hoe belangrijk het is om vanuit die benadering te werken aan herstel. Nu wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om anderen in hun kracht te zetten. Daarbij is het mijn werkwijze om jouw sterke kanten te ontdekken en te activeren, zodat je met meer optimisme in het leven staat. In meer formele taal kun je zeggen dat mijn behandelingen eclectisch zijn, wat betekent dat ik gebruik maak van interventies uit verschillende stromingen zoals cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, EMDR en Acceptance and Commitment therapie. Daarnaast volg ik de richtlijnen van GGZ Nederland.

Voor vragen of een korte telefonische kennismaking kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.