Intake (60 min.)                           € 115,00
Behandelconsult (45 min.)            € 98,00

Betaling is achteraf per factuur. Wanneer je liever contant wilt betalen, kan dit ook. Sessies zijn zowel online als op locatie mogelijk.

Een korte telefonische kennismaking is gratis en vrijblijvend. 
Voor een volledige intake wordt bovenstaand tarief berekend.

La Vie is aangesloten bij:

Vergoeding

De meeste behandelingen bij La Vie worden niet vergoed. Voor onvergoede zorg ben je uiteraard wél welkom!  Vaak kun je met enkele sessies al vooruitgang boeken. Voor specifieke vragen over vergoeding, kun je het beste per e-mail contact op nemen. 

Basis verzekering

Helaas wordt er in de psychologische zorg steeds minder vergoed door verzekeraars. Behandelingen voor seksuele problematiek, levensfase problemen en burn-out worden bijvoorbeeld niet meer vergoed. Dit geldt ook voor psychische klachten waarvoor (nog) geen psychische stoornis is vastgesteld. Alleen wanneer er sprake is van een DSM-5 stoornis, is vergoeding mogelijk. Hiervoor gelden echter wel bepaalde voorwaarden. Enkel het eigen risico (€ 385,00 plus eventueel vrijwillig eigen risico), zal in dergelijke gevallen ten rekening komen van jou, de cliënt. Wanneer ik een traject start voor vergoede zorg, werk ik daarvoor samen met een regiebehandelaar.

Aanvullende verzekering
Soms is het mogelijk om de sessies vergoed te krijgen vanuit een aanvullende polis onder "psychosociale zorg". Dit wisselt per polis en zorgverzekeraar.  

Werkgever
Psychologische hulpverlening helpt je ook beter te functioneren op je werk. Werkgevers zijn vaak bereid om (een deel van) de kosten op zich te nemen. La Vie biedt regelmatig werkgeverstrajecten aan. De inhoud van de sessies blijft vertrouwelijk.