psycholoog seksuoloog amsterdam therapie depressie angst relatieproblemen Amsterdam West therapeut

Voor o.a. onderstaande klachten en vragen kun je bij mij terecht:
- Depressie en stemmingsklachten
- Posttraumatische stressstoornis (PTSS) of andere traumagerelateerde 
  klachten. De praktijk biedt EMDR behandelingen voor zowel enkelvoudige
  als complexe traumatiek. 
- Angst, paniek of fobische klachten
- Rouw en/of verliesverwerking
- Trauma's (zowel enkelvoudig als complex)
- Overbelasting of burn-out
- Agressie, woede of moeite in het omgaan met emoties 
- Problemen in relaties of het aangaan van een emotionele verbinding
- Levensvragen of het exploreren van gevoelens en emoties. 
- Hulpvragen op gebied van seksualiteit (zie in het menu 'seksualiteit')

Wanneer je twijfelt of je met jouw vraag of klacht bij mij terecht kan, neem dan gerust contact op per e-mail of telefoon. We kunnen dan samen kijken welke hulpverlening het beste past bij je persoonlijke situatie. Als gedurende het traject blijkt dat gespecialiseerde hulp beter past, kan ik je (in overleg) doorverwijzen.  

Traject
Na het invullen van het contactformulier plan ik gratis en vrijblijvend een  telefonische kennismaking met je in. Op basis van dat gesprek kunnen we samen bepalen of we gaan starten met een regulier intakegesprek. In het intakegesprek, nemen we door wat je huidige situatie is, wat je sterke kanten zijn en welke klachten je wilt verminderen.  De intake, is ook voor jou meteen een kennismaking met mij, de therapeut. Ik vind het belangrijk dat je je bij mij als cliënt prettig voelt. Een goede therapeutische relatie is vaak bepalend voor de behandeleffectiviteit. Na het intakegesprek stel ik in overleg een trajectplan op waarbij we dus ook kijken naar je sterktes en mogelijkheden.  

Aantal sessies
Een traject duurt ongeveer drie tot tien sessies. De frequentie en duur is afhankelijk van wat passend en nodig is. Meestal komt het neer op een sessie per week of per twee weken. Je zit nergens aan vast en kunt per behandelsessie boeken.